Bingo - trgovine i radno vrijeme

Ovdje možete pronaći sve informacije koje imamo o trgovini Bingo, uključujući i lokacije skupa sa poslovnicama, te najčešće radno vrijeme trgovine Bingo. U Moji Katalozi možete pronaći sve informacije koje vam trebaju, kao što su lokacije trgovina i radno vrijeme vaših omiljenih trgovaca, uključujući Bingo.


Katalozi Bingo
Katalozi Bingo
Katalozi Bingo

O Bingu

Bingo je najveći trgovački lanac u BiH čija je osnovna djelatnost trgovina. Osnovan je 1993. godine, i do danas, ovaj trgovački lanac postigao je velik uspjeh, ne samo na području trgovine već i na polju industrijske proizvodnje (proizvodnja grickalica, tekstilna industrija, korištenje obnovljivih izvora energije itd.).

Bingo posjeduje 185 poslovnica širom BiH, te sa oko 7000 zaposlenih na samom je vrhu trgovačke djelatnosti u BiH. Sa sjedištem u gradu Tuzla, Bingo ima svoje poslovnice na lokacijama među kojima su: Sarajevo, Trebinje, Mostar, Bihać, Šamac, Velika Kladuša, Međugorje i mnoge druge lokacije. Lokacije poslovnica pogledajte na Bingo web stranici https://www.bingotuzla.ba.

Bingo svojim kupcima nudi domaće proizvode te time skreće pažnju na domaće tržište. Sa titulom „kralj dobrih cijena“, Bingo je prepoznatljiv po najnižim cijenama te brojnim tjednim i vikend akcijama na svoje proizvode.

U Bingo ponudi nalaze se i akcija te katalog u kojem se izdvaja velik broj proizvoda, od mesnih do mliječnih pa sve do napitaka, higijenskih potrepština, deterdženata i mnogih drugih. Bingo nudi i kataloške akcije za proizvode kao što je bijela tehnika. Novo u ponudi su i Telefunken uređaji sa vremenom garancije od 2 do 5 godina. Kataloška ponuda uključuje i akcije na namještaj za opremanje vašeg doma, sa izuzetno povoljnim cijenama. Detaljnije informacije o Bingo katalozima pogledajte ovdje .

 

Zašto ljudi kupuju u Bingu

  • Najpovoljnije cijene: Bingo je trgovački lanac sa najnižim cijenama BiH.
  • Široka ponuda: Bingo u svom asortimanu ima veliko polje ponuda razvrstanih u mnoge kategorije. Osim namirnica, Bingo svojim kupcima nudi mnoštvo proizvoda kao što su bijela tehnika, proizvodi za uređivanje vrta, namještaj, i mnogo više.
  • Ugodan ambijent trgovina: Poslovnice Binga ističu se ugodnim i sadržajno bogatim ambijentom, tako da se u svakom većem centru nalaze ugostiteljski objekti namijenjeni svakome ko posjećuje Bingo trgovinu.
  • Unapređenje poslovanja i na drugim poljima: Osim na polju trgovine, Bingo je poznat i po svome širenju na druge industrijske proizvodnje, poput proizvodnje chipsa, tekstilne industrije, uzgoju brojler pilića, i mnogo više.
  • Odgovornost u društvu: Bitan dio poslovanja Bingo trgovina je i humanitarni rad te podizanje svijesti o ekološkim problemima sa ciljem unapređenja životnih uslova u lokalnim zajednicama.
  • Promovisanje domaćih proizvoda: Bingo ističe bitnost promovisanja domaćeg tržišta.
  • Nagradne igre: Kupcima se nude nagradne igre u kojima mogu osvojiti vrijedne nagrade.

 

Posebne ponude

Bingo svojim kupcima svakodnevno nudi posebne ponude na čitav asortiman. Pored akcija iz posebnih ponuda, nudi se i akcija za početak sedmice, kataloška akcija, te tematska i vikend akcija.