Domod - katalozi i najnovija sniženja


Ako na internetu tražite Domod kataloge, došli ste na pravo mjesto. Nudimo vam najnovije kataloge za Domod, brinući se da pronađete najbolje cijene i ponude vaše trgovine. Ako želite uštediti novac uz ponude iz Domod tjednih kataloga i pronaći najbolje ponude sa Domod tjednim katalozima, na pravom ste mjestu.

Aktuelni katalozi

Najbliži
spinner

 Katalozi možda nisu valjani u svim lokalnim trgovinama.

 

Uštedite uz Domod!

Ljubitelj ste IT opreme, ali i dobre uštede? Zavirite onda u Domodov akcijski katalog, koji je dostupan skoro svake sedmice. Akcija važi na velik broj proizvoda iz asortimana, te možete za sebe pronaći najbolje marke televizora, pametnih telefona, laptopa, bijele tehnike i puno više. Katalog online dostupan je na web stranici Domoda https://domod.ba. Pored redovnih popusta na proizvode iz kataloga, tu su još i razna sniženja na proizvode koje Domod izdvaja. Na njihovoj web stranici pronađite odjeljak sa akcijama, i u tom odjeljku ćete vidjeti veliku količinu proizvoda na odličnom sniženju, koje čak možete i kupiti online.

Kupac je na prvom mjestu

Domod uvijek ima novosti i voli da brine o svim ljubiteljima IT opreme, stoga je i pripremio brojne specijalne ponude za njih. Jedna takva je i nagradna igra, koja je zaista velika. Kupci mogu osvojiti vrijedne nagrade, kao što je besplatan laptop, pametni telefon ili bilo koji drugi uređaj iz Domodove ponude. U nagradnoj igri mogu sudjelovati svi punoljetni kupci, i tako okušati svoju sreću. Pored nagradnih igri, tu su još i razne tematske sedmice popusta. Kupci, koji posjeduju kartice banaka kao što su Sparkasse, UniCredit Bank, Intesa Sanpaolo, Raiffeisen, ostvarit će dodatni popust na proizvode ukoliko plaćaju karticama tih banaka. Nije rijetkost da Domod organizira akcije gotovo svaki mjesec, pa čak i svake sedmice. Bilo kada da dođete u Domod, imate priliku za uštedu. Stoga ćete u Domodu pronaći i sezonske akcije, shopping night popuste, i razne druge događaje koji će vam pomoći da pametno kupujete IT opremu!

Najnoviji katalozi

Trgovci - tehnika