Domod - katalozi, poslovnice i radno vrijeme

Katalozi Domod

Gdje pronaći trgovine

Pročitaj više

O Domodu

Domod je najveći lanac salona tehnike koji nudi širok asortiman bijele tehnike, video i audio tehnike, IT opreme, kućanskih aparata i mnogo više. To je kompanija koja se bavi prodajom te distribucijom najpoznatijih svjetskih brendova kao što su Whirpool, Gorenje, Samsung, Apple, Sony, Bosch, Končar, Philips, Lenovo, Nikon, Canon, Tefal i mnoga druga imena koja se vežu za svijet tehnike.

U svom dugogodišnjem poslovanju na tržištu, Domod svoje poslovnice ima širom BiH. Trenutno ima 15 maloprodajnih objekata. Lokacije Domod poslovnica nalaze se u mjestima Sarajevo (9 poslovnica, kao što su Ilidža, Vogošću, Otoka itd.), Zenica (dvije poslovnice)Kakanj (jedna poslovnica) Mostar (jedna poslovnica), Konjic (jedna poslovnica), Gračanica (jedna poslovnica).

Domod se odlikuje širokim asortimanom ponude, te su proizvodi koje prodaje raspoređeni u mnoge kategorije kao što su bijela tehnika, unutar koje se nude proizvodi poput friždera, zamrzivača, šporeti, mašine za pranje i sušenje veša, bojleri itd. Zatim je tu i ugradbena tehnika, audio i video tehnika poput televizora, foto oprema, telefonija unutar koje se nude kvalitetni mobileti, telefoni i drugo. Tu je još i IT oprema u kojoj se nude povoljni laptopi, tableti, računari i mnogo više, te mali kućanski aparati, posuđe, dekoracija i sportska oprema. Više informacija o kategorijama proizvoda pogledajte na Domod web stranici https://domod.ba.

Zašto ljudi kupuju u Domodu

 

Katalog i akcija

Domod redovno objavljuje svoj mjesečni katalog na omiljene uređaje dostupne svima. U njemu možete pronaći izvrsne proizvode na akciji, od LED televizora, kvalitetne IT opreme, kućanskih aparata, pa sve do sportske opreme.

Najnoviji katalozi
Trgovci - tehnika