Imtec - trgovine i radno vrijeme

Gdje pronaći trgovine

Pročitaj više

O Imtec-u

Imtec je IT kompanija u BiH koja se bavi prodajom IT uređaja kao što su laptopi, PC i monitori, mobileti, tableti, office oprema, kućanski aparati, televizori, foto i audio oprema te serveri. Osim prodaje, Imtec svojim kupcima nudi i servis koji je kompanija razvila radi unapređivanja kvalitete svojih proizvoda. Nude se usluge servisiranja na proizvode iz Imtec asortimana. Za više informacija o servisiranju i listi ovlaštenih servisa, posjetite Imtec web stranicu https://imtec.ba.

Imtec već 13 godina djeluje na tržištu BiH i njegove poslovnice nalaze se na 13 lokacija u BiH. Te lokacije su u mjestima Banja Luka, Mostar, Tešanj, Brčko, Cazin, Tuzla, Zenica, Kakanj, Ilijaš, Goražde, Visoko, Ilidža, Dobrinja, te dvije poslovnice u mjestu Sarajevo. Adrese i radno vrijeme poslovnica pogledajte ovdje.

Pored regularne kupovine u Imtec poslovnicama, tu je još i web shop, putem kojeg registrovani korisnici mogu izvršiti narudžbu željenog artikla. Proces naručivanja je jednostavan, a pruža se mogućnost plaćanja u poslovnici, plaćanje putem žiro računa, elektronsko plaćanje, te plaćanje pouzećem.

 

Zašto ljudi kupuju u Imtec-u

 

Katalog i akcija

Imtec akcijski katalog objavljuje se mjesečno, te u njemu pronađite omiljene proizvode po izvrsnim cijenama. Pored regularnog, tu je još i katalog biznis proizvoda, koji predstavlja office uređaje po povoljnim cijenama. Tu su još i brojne druge akcije koje traju do isteka zaliha proizvoda iz određene kategorije.

Najnoviji katalozi
Trgovci - tehnika