Techno Shop - trgovine i radno vrijeme

Gdje pronaći trgovine

Pročitaj više

Techno Shop

Techno Shop je lanac trgovina tehničke robe kojeg je osnovala kompanija Stanić Trade. Stanić Trade kompanija osnovana je u Bosni i Hercegovini 1994. godine, i već od samih početaka bavi se distribucijom tehničke robe, te kupcima nastoji ponuditi samo najbolji kvalitet uz pristupačnu cijenu.

Dugogodišnji je partner sa LG Electronics, i cilj kompanije je plasman najnovijih, inovativnih i kvalitetnih techno proizvoda na područje Bosne i Hercegovine. Putem svojih retail lanaca i mreže za distibuciju, Stanić Trade svojim kupcima nudi odlične proizvode po kvalitetnoj cijeni.

Techno Shop ima više od 10 poslovnica diljem BiH i to na lokacijama Sarajevo, Zenica, Banja Luka, Bihać, Brčko, Mostar, Visoko, Tuzla. Detaljne informacije o Techno Shop poslovnicama, kao i njihove adrese i kontakt pronađite na web stranici https://technoshop.ba.

Zašto ljudi kupuju u Techno Shopu?

Posebne ponude i akcije

Techno Shop svakodnevno iz svoje ponude izdvaja niz kvalitetnih proizvoda koji su na akciji, a koji će vam poslužiti za vaš dom. Upravo zbog toga nudi brojne popuste i do 15%, ali vam daje i mogućnost da uz svaku kupovinu u vrijednosti većoj od 150 KM dobijete vrijedne poklone na prodajnim mjestima ili u webshopu.

Radno vrijeme poslovnica potražite ovdje.

Najnoviji katalozi
Trgovci - tehnika