Konzum - trgovine i radno vrijeme

Ovdje možete pronaći sve informacije koje imamo o trgovini Konzum, uključujući i lokacije skupa sa poslovnicama, te najčešće radno vrijeme trgovine Konzum. U Moji Katalozi možete pronaći sve informacije koje vam trebaju, kao što su lokacije trgovina i radno vrijeme vaših omiljenih trgovaca, uključujući Konzum.


Katalozi Konzum
Katalozi Konzum
Katalozi Konzum

O Konzumu

Konzum je maloprodajni lanac koji se ističe atraktivnom ponudom prehrambenih proizvoda te proizvoda za higijenu i uređenje doma, sa više od 160 poslovnica diljem BiH. Konzum Bosnia je osnovan 2004. godine i pored sjedišta u mjestu Sarajevo, poslovnice se nalaze i na lokacijama kao što su: Neum, Mostar, Široki Brijeg, Međugorje, Trebinje, Sanski Most, Banja Luka, Kiseljak, Bihać, Cazin, Livno, Vitez, Doboj i mnoge druge. Za detaljan popis lokacija poslovnica kao i radno vrijeme svake od njih, pogledajte Konzum web stranicu http://www.konzum.co.ba.  Vrhunskom uslugom i atraktivnim ambijentom, Konzum svojim kupcima nudi brojne pogodnosti i olakšice u kupovini kao što su plaćanje na rate, online shop te kućna dostava namirnica. Pored trgovine, Konzum BiH nudi i poslovne prostore na atraktivnim i prometnim lokacijama diljem BiH. Konzum je snizio redovnu cijenu omiljenim i najtraženijim artiklima, s ciljem da se kupcima omogući povoljnija kupovina te svakodnevna ušteda.
 

Zašto ljudi kupuju u Konzumu

  • Dobre cijene: Stalnim snižavnjem redovnih cijena, Konzum svojim kupcima želi da omogući kvalitetnu i povoljnu kupovinu uz velike uštede.
  • Svakodnevna akcija: Konzum svojim kupcima nudi brojne akcije kao što su cijena dana, vikend akcije i katalog na omiljene proizvode iz svih kategorija.
  • Pristupačnost kupcima: Konzum pruža mogućnost plaćanja na rate, te svojim kupcima nudi i dostavu artikala naručenih preko online shop-a. Također nudi i uslugu POKUPI, kojom kupci naručene artikle iz online shop-a mogu preuzeti u odabranoj Konzum poslovnici.
  • Proizvodna djelatnost: Konzum je razvio i vlastiti brend K plus kojim svojim kupcima želi ponuditi kvalitetne proizvode po iznimno pristupačnim cijenama. Tu je još i brend K Home, čiji asortiman sadrži bogat izbor proizvoda, od posuđa, ukrasa za dom, proizvoda kao što su paravani za kupatilo, koferi, posude i zdjele te party program i mnogo više.
  • Briga za uposlenike: Konzum ima za cilj stalno educiranje svojih zaposlenika, te brine o njihovom dugoročnom razvoju, kao i pružanje kvalitetnih i ugodnih radnih uslova.
  • Nagradne igre: Obilježavanje rođendana te uspjeha poslovnica Konzum dijeli sa svojim kupcima, te im brojnim nagradnim igrama nudi vrijedne poklone.

 

Katalog i akcija

U ponudi se može pronaći svakodnevni katalog za sve poslovnice Konzuma BiH, koji nude odlične cijene na omiljene proizvode. Redovni katalog objavljuje se svake sedmice, a na Konzumovoj web stranici moćete odabrati grad kako biste pronašli katalog za vašu najbližu Konzum poslovnicu. Tu je još i Konzum cijena dana te vikend akcija sa povoljnim cijenama omiljenih proizvoda. Kataloge, cijene dana i vikend akcije potražite ovdje.

Pored stalnih akcija, tu je još i sezonska rasprodaja sa odličnim cijenama brojnih artikala.