dm - trgovine i radno vrijeme

dm - trgovine i radno vrijeme

Ovdje možete pronaći sve informacije koje imamo o trgovini dm, uključujući i lokacije skupa sa poslovnicama, te najčešće radno vrijeme trgovine dm. U Moji Katalozi možete pronaći sve informacije koje vam trebaju, kao što su lokacije trgovina i radno vrijeme vaših omiljenih trgovaca, uključujući dm.


Katalozi dm
dm lokacije

Dm

Dm (Drogerie market) je njemački maloprodajni lanac koji se bavi prodajom kozmetike, zdravstvenih proizvoda, proizvoda za njegu lica i tijela, kućanskih proizvoda i zdravih namirnica. U Bosni i Hercegovini prisutan je još od 2005. godine. Danas, Dm BiH ima više od 70 poslovnica diljem zemlje, među kojima su sljedeći gradovi: Sarajevo, Banja Luka, Mostar, Travnik, Jajce, Vitez, Tuzla i brojne druge lokacije. Detaljne informacije o lokacijama Dm poslovnica potražite na web stranici https://www.dm-drogeriemarkt.ba/.

Iz godine u godinu, Dm BiH ostvaruje značajan uspjeh na tržištu. Dm je broj 1 za kupce, zato jer se izdvaja širokim asortimanom jedinstvenih i zdravih proizvoda, koji su bio i prirodni.

Dm je ujedno poznat i kao poželjan poslodavac, te u BiH zapošljava više od 700 zaposlenika. U središte stavlja čovjeka, te se prilagođava individualnim potrebama svakoga. Stoga su Dm proizvodi prilagođeni svačijim željama i potrebama, te se ujedno ističu i visokom kvalitetom.

Zašto ljudi kupuju u Dm-u?

Posebne ponude i radno vrijeme

Dm se odlikuje svojim logom „Uvijek povoljno“. To znači da kroz cijelu godinu nudi odlična sniženja na brojne artikle, koja traju i do 4 mjeseca! Pored sniženja, tu je još i Dm katalog koji izlazi svakih 15 dana. U njemu pronađite proizvode za oznakom UVIJEKPOVOLJNO i druge aktuelne ponude. Katalozi su dostupni u poslovnicama ali i online.

Radno vrijeme i kontakt poslovnica pronađite ovdje.

Proizvodi

dm trgovine
Najpopularniji katalozi