dm - katalozi, poslovnice i radno vrijeme

Ovdje možete pronaći sve informacije koje imamo o trgovini dm, uključujući i lokacije skupa sa poslovnicama, te najčešće radno vrijeme trgovine dm. U Moji Katalozi možete pronaći sve informacije koje vam trebaju, kao što su lokacije trgovina i radno vrijeme vaših omiljenih trgovaca, uključujući dm.


Katalozi dm

Gdje pronaći trgovine

Pročitaj više

Dm

Dm (drogerie markt) je njemački maloprodajni lanac koji se bavi prodajom kozmetike, zdravstvenih proizvoda, proizvoda za njegu lica i tijela, kućanskih proizvoda i zdravih namirnica. U Bosni i Hercegovini prisutan je još od 2005. godine. Danas, dm BiH ima više od 70 poslovnica diljem zemlje, među kojima su sljedeći gradovi: Sarajevo, Banja Luka, Mostar, Travnik, Jajce, Vitez, Tuzla i brojne druge lokacije. Detaljne informacije o lokacijama dm poslovnica potražite na web stranici https://www.dm-drogeriemarkt.ba.

Iz godine u godinu, dm BiH ostvaruje značajan uspjeh na tržištu. dm je broj 1 za kupce, zato jer se izdvaja širokim asortimanom jedinstvenih i zdravih proizvoda, koji su bio i prirodni.

Dm je ujedno poznat i kao poželjan poslodavac, te u BiH zapošljava više od 700 zaposlenika. U središte stavlja čovjeka, te se prilagođava individualnim potrebama svakoga. Stoga su dm proizvodi prilagođeni svačijim željama i potrebama, te se ujedno ističu i visokom kvalitetom.

Zašto ljudi kupuju u dm-u?

Posebne ponude i radno vrijeme

Dm se odlikuje svojim logom „Uvijek povoljno“. To znači da kroz cijelu godinu nudi odlična sniženja na brojne artikle, koja traju i do 4 mjeseca! Pored sniženja, tu je još i dm katalog koji izlazi svakih 15 dana. U njemu pronađite proizvode za oznakom UVIJEKPOVOLJNO i druge aktuelne ponude. Katalozi su dostupni u poslovnicama ali i online.

Radno vrijeme i kontakt poslovnica pronađite ovdje.

Najnoviji katalozi

Trgovci - kozmetika