dm - trgovine i radno vrijeme

Ovdje možete pronaći sve informacije koje imamo o trgovini dm, uključujući i lokacije skupa sa poslovnicama, te najčešće radno vrijeme trgovine dm. U Moji Katalozi možete pronaći sve informacije koje vam trebaju, kao što su lokacije trgovina i radno vrijeme vaših omiljenih trgovaca, uključujući dm.


Katalozi dm
Katalozi dm
Katalozi dm

Dm

Dm (drogerie markt) je njemački maloprodajni lanac koji se bavi prodajom kozmetike, zdravstvenih proizvoda, proizvoda za njegu lica i tijela, kućanskih proizvoda i zdravih namirnica. U Bosni i Hercegovini prisutan je još od 2005. godine. Danas, dm BiH ima više od 70 poslovnica diljem zemlje, među kojima su sljedeći gradovi: Sarajevo, Banja Luka, Mostar, Travnik, Jajce, Vitez, Tuzla i brojne druge lokacije. Detaljne informacije o lokacijama dm poslovnica potražite na web stranici https://www.dm-drogeriemarkt.ba/.

Iz godine u godinu, dm BiH ostvaruje značajan uspjeh na tržištu. dm je broj 1 za kupce, zato jer se izdvaja širokim asortimanom jedinstvenih i zdravih proizvoda, koji su bio i prirodni.

Dm je ujedno poznat i kao poželjan poslodavac, te u BiH zapošljava više od 700 zaposlenika. U središte stavlja čovjeka, te se prilagođava individualnim potrebama svakoga. Stoga su dm proizvodi prilagođeni svačijim željama i potrebama, te se ujedno ističu i visokom kvalitetom.

Zašto ljudi kupuju u dm-u?

  • Dm marke i brendovi: dm je poznat po prirodnim i zdravim proizvodima. Stoga je ta kompanija kreirala posebne brendove vlastite linije kozmetike, proizvoda za njegu tijela i lica, hrane, kojih je više od 30. Dm marke, kao što su Alverde, Balea, Denk Mit i druge odlikuju se kvalitetom i pristupačnošću, zato jer su one veoma povoljne. Također se proizvode prema najnovijim standardima, i to jamči najbolju kvalitetu.
  • Bio: dm je svjestan da svi trebaju pridonijeti unapređenju društva i zaštiti naše planete. Stoga svoj asortiman obogaćuje bio i ekološki prihvatljivim proizvodima. U to spada hrana, kozmetika, proizvodi za njegu, pa čak i jedistveni pamučni cekeri, koje možete zamijeniti u svakoj dm poslovnici u slučaju oštećenja.
  • Jedinstvene usluge: dm zna kako pomoći svojim kupcima. Stoga se svakodnevno trudi da pruži najbolju uslugu, kroz stručno savjetovanje od strane kompetentnih zaposlenika. Svaki zaposlenik kupcima nastoji zadovoljiti njihove individualne želje, te tako pružiti kupcu proizvod koji mu u potpunosti odgovara.
  • Savjetovanje i inspiracija: svi su u potrazi za savršenim proizvodom, posebno ako se radi o kozmetici. U posebnom odjeljku za savjetovanje, dm na svojoj web stranici nudi odlične savjete za sve one koji žele kvalitetno njegovati sebe. Ovdje pronađite razne sadržaje na temu make up-a, zdravlja i njege. Uz to, tu su brojni savjeti za domaćinstvo i buduće roditelje, koji se spremaju na najvažniju ulogu u svome životu. Također pronađite ukusne i zdrave recepte, ali i savjete za svoje kućne ljubimce.

Posebne ponude i radno vrijeme

Dm se odlikuje svojim logom „Uvijek povoljno“. To znači da kroz cijelu godinu nudi odlična sniženja na brojne artikle, koja traju i do 4 mjeseca! Pored sniženja, tu je još i dm katalog koji izlazi svakih 15 dana. U njemu pronađite proizvode za oznakom UVIJEKPOVOLJNO i druge aktuelne ponude. Katalozi su dostupni u poslovnicama ali i online.

Radno vrijeme i kontakt poslovnica pronađite ovdje.