Oriflame - katalozi i akcije

 

Kupujte bez odlaska u trgovinu

Znamo da je Oriflame-ova trgovina katalog. Katalog novi dostupan je svaki mjesec, i u njemu kupujte kao u pravoj trgovini. Nakon što zavirite u njega, uživat ćete u najnovijim i odličnim ponudama raznih proizvoda. I nije raznolikost proizvoda jedino što je privlačno, već i cijena tih proizvoda. Cijene za sve proizvode su veoma povoljne, te su dokaz kako ne morate puno trošiti da biste dobro uložili u svoj izgled. Katalog nije dostupan samo u fizičkom izdanju – Oriflame vam nudi i online katalog koji možete sa lakoćom pregledati bilo kada i bilo gdje. Pronaći ćete ga na službenoj web stranici Oriflame-a putem poveznice https://ba.oriflame.com.

Više od proizvoda koje nudimo!

Oriflame nisu samo razni proizvodi – Oriflame je i sama kvaliteta i prirodnost tih proizvoda. Kozmetika koju pronalazite u Oriflame katalozima rađena je po najkvalitetnijim mjerilima, kako bi zadovoljila svaki tip kože. Stoga je Oriflame za vas pripremio brojne proizvode sa kojima ćete biti i više nego zadovoljni. NovAge proizvodi dat će vašoj koži blistav sjaj, otkloniti sve nesavršenosti i pružit će koži prirodan izgled. Parfemi su oduvijek bili odličan poklon za vaše najmilije, ali i poklon samo za vas. Žene će se usrećiti sa Enigma toaletnom vodom, koja pruža nevjerovatan i dugotrajan miris vašoj koži. Muškarci će se oduševiti popularnim mirisima inspirisanim elementima prirode: vatra i voda (men parfums), zemlja i zrak.

Torba je najbolji dodatak vašem stilu, stoga u Oriflame-u pronađite odličan izbor torbi za svaku sezonu, koje priliče svakom stajlingu.

Nokti su jedan važan dio tijela kojima žene posvećuju posebnu pažnju. Stoga je za njih važno odabrati pravilnu opremu za manikir i dugotrajne i lijepe lakove.  Upravo na stranicama Oriflame kataloge možete pronaći sve ono što vam je ptrebno za pravilnu njegu noktiju, od opreme za manikir, do raznobojnih lakova i krema.

Proizvodi u Oriflame katalozima

Najnoviji katalozi
Trgovci - kozmetika