Avon informacija

Katalozi Avon

Gdje pronaći trgovine

Pročitaj više

O Avon-u

Avon je poznata svjetska kompanija koja se bavi prodajom kozmetičkih proizvoda. Osnovan 1886. Avon je postao prepoznatljivo ime za prodaju i proizvodnju proizvoda za žene kao što su parfemi, ruževi, puderi, sjene za oči, kreme, nakit, torbe, te ostala kozmetika i mnogi drugi proizvodi za njegu kože i lica. Avon posluje u više od 120 zemalja svijeta a u BiH je prisutan od 2003. godine. Tada je osnovana Avon Kozmetika BiH.

Avon poslovnice su zapravo brošure ove kompanije. Redovna brošura sa Avon proizvodima izlazi svake tri sedmice. Preko Avon članova kluba, Avon prima narudžbe iz brošure i dostavlja ih direktno na vašu adresu. Svaka nova brošura je puna novih proizvoda sa neodoljivim cijenama.

Osim prodaje, Avon je i vlasnik vlastitih brendova i linija proizvoda u koje spadaju brojni kozmetički proizvodi, od parfema, ruževa, sjenila, pa sve do proizvoda za njegu i čišćenje kože. Avonovi brendovi su Mark, Avon True, Anew, Nutra effects, Senses, Planet Spa, Avon Sun, Avon Men te Color trend. Više o Avon proizvodima pogledajte na web stranici https://www.avon.ba.

Sjedište Avon Cosmetics BiH nalazi se u mjestu Sarajevo, na adresi Fra Anđela Zvizdovića 1/14B.

 

Zašto ljudi kupuju u Avon-u

 

Katalog

Novi katalog Avona izlazi svake tri sedmice. Svaki katalog obiluje mnoštvom novih proizvoda od Avon i drugih svjetskih i poznatih brendova. Katalog je dostupan fizički ali i online.

Najnoviji katalozi
Trgovci - kozmetika