Oriflame informacija

Katalozi Oriflame

Gdje pronaći trgovine

Pročitaj više

Oriflame

Oriflame je švedska kompanija za ljepotu osnovana 1967. godine. Sa posebnim pogledom na ljepotu, djeluje na više od 60 tržišta diljem svijeta, među kojima je i BiH. Oriflame ističe da ljepota nije samo izgled, već je to i i kako se osoba osjeća i ponaša – ljepota na Švedski način.

Oriflame nudi priliku ličnog razvitka i napretka svima onima koji se žele ostvariti na poslovnom planu od samog učlanjenja u kompaniju. Stoga kompanija svake godine bilježi sve veći uspjeh, a nezavisnih konsultanata u ovoj kompaniji je preko 3 milijuna.

Sa više od 7500 zaposlenika, katalozima koji su prevedeni na više od 40 jezika, vlastitim proizvodnim pogonima, ova kompanija prednjači sa velikim brojem proizvoda, koji se odlikuju kvalitetom i prirodnošću. Više o Oriflame-u pročitajte na službenoj web stranici https://ba.oriflame.com.

Zašto ljudi kupuju u Oriflame-u?

Posebne ponude

U svojoj posebnoj ponudi, Oriflame izdvaja program dobrodošlice, u kojem sve članove očekuju pokloni u prva tri kataloga njihovog članstva. Tu su još i svakodnevne akcije i popusti na razne proizvode, koje možete potražiti u katalogu u fizičkoj ili online formi. Kontakt informacije Oriflame BiH potražite ovdje.

Najnoviji katalozi
Trgovci - kozmetika