Robot - trgovine i radno vrijeme

Ovdje možete pronaći sve informacije koje imamo o trgovini Robot, uključujući i lokacije skupa sa poslovnicama, te najčešće radno vrijeme trgovine Robot. U Moji Katalozi možete pronaći sve informacije koje vam trebaju, kao što su lokacije trgovina i radno vrijeme vaših omiljenih trgovaca, uključujući Robot.


Katalozi Robot
Katalozi Robot
Katalozi Robot

Robot

Kompanija Robot je kompanija iz Bosne i Hercegovine osnovana 1995. godine. Bavi se veleprodajom i maloprodajom prehrambenih proizvoda, robe široke potrošnje te tehničke robe. Unutar kompanije Robot su i brojni maloprodajni lanci.

Na području BiH, Robot ima preko 25 prodajnih centara. Ti prodajni centri nalaze se u različitim gradovima BiH kao što su Sarajevo, Mostar, Banja Luka, Bihać, Gračanica, Čapljina, Cazin, Bijeljina, Prijedor, Prnjavor, Kakanj, Tuzla, Bratunac, Zavidovići, Zenica, Sanski Most, Donji Vakuf, Modriča, Ljubuški, Breza, Banovići, Novi Travnik. Detaljne informacije o adresama poslovnica kao i radno vrijeme pronađite na Robot web stranici https://robot.ba/.

Kompanija Robot svakom kupcu pruža najbolju cijenu i kvalitetu proizvoda. Kroz bogatu ponudu proizvoda, poseban naglasak stavlja na domaće, jer nastoji njegovati, očuvati i razviti domaće proizvode i domaće tržište.

Zašto ljudi kupuju u Robotu?

  • Kvalitetan i bogat asortiman: uz naglasak na domaće, Robot kupcima nudi pažljivo odabrane proizvode koji se odlikuju kvalitetom. U njihovim prodajnim centrima pronađite veliku ponudu prehrambenih i hemijskih artikala, bijele tehnike, posuđa, raznih alata, audio i video tehnike i raznih drugih proizvoda. Proizvodi u Robotu su svjetski poznati i popularni brendovi, sa pristupačnim cijenama.
  • Ugostiteljstvo: u sklopu tržnih centara Robot odmorite od kupovine uz dobru kafu ili jelo. Pored kafića i restorana, vašim mališanima dostupan je i dio sa igraonicom, u kojoj i oni mogu uživati. Igraonice su dostupne i za organiziranje rođendanskih zabava vaših mališana.
  • Nagradne igre: Robot je uvijek spreman nagraditi svoje kupce. Stoga često organizira razne nagradne igre u kojima mogu sudjelovati baš svi. Osvojite vrijedne artikle i proizvode koje ćete voljeti.
  • Marketing: pored kupaca, Robot također brine i o svojim poslovnim partnerima. Upravo zbog toga im nudi mogućnost oglašavanja putem raznih kanala komunikacije, tako da kupci dođu do željenih informacija o proizvodu. Za oglašavanje mogu se koristiti razni tipovi indoor i outdoor oglašavanja.
  • Servis: Robot ima 20 servisnih jedinica na području BiH. Diljem BiH možete dobiti uslugu servisiranja, te savjete o tome kako koristiti vaš aparat. Usluge servisiranja su veoma povoljne, te montažu i priključak vaših aparata možete učiniti i kada im garancija istekne.

Akcije i radno vrijeme

Uz svakodnevne akcije, Robot vam omogućava uštedu novca. Tematske super akcije pružaju još bolje i povoljnije cijene na razne artikle u Robot ponudi. Uz slogan „Robot štedi vaš novac“ ostvarite i do 80% uštede na brojne akcijske ponude. Akcijske ponude dostupne su i online, na Robot web stranici.

Radno vrijeme i kontakt Robot centara potražite ovdje.